در آذر ۹۱ کافه فام در نزدیکی پل کریمخان افتتاح شد. محبوبیت کافه فام در آن روزها و سالهای بعد باعث شد تا این کافه به فکر تغییر مکان و اولویت بندی جدید در اهداف خود بیفتد.
در سال ۹۴ کافه فام به مکانی نوستالژیک در بلوار کشاورز منتقل شد. در سالهای گذشته کافه پراگ، کافه نقاشی و بعد از آن کافه ژانر را در این محل تجربه کرده بودیم.
باید اذعان کرد که در کنار مقولهی فرهنگسازی قهوه که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد، برخورد مناسب با مشتری در اولویت هدفهای این کافه قرار دارد. شاید بتوان بزرگترین ایراد کافههای معروف پایتخت را برخورد متفاوت در ساعات شلوغی و خلوتی دانست. دیدگاه واقعگرایانه این موضوع را میپذیرد که کافهچی در زمان شلوغی کافهاش، زمان کمتری برای ارتباط با مشتری دارد. اما این نکته که کافهچی بتواند در این موقعیتها حس منفی را از مشتری دور کند، خود یک هنر محسوب میشود.
شلوغی کافه فام بر خلاف بعضی از کافههای منطقه، به صدها دلیل برای ما لذتبخش بود. دلایلی از قبیل احترام به مشتری، موزیک، چینش صندلیها، دکور، رنگبندی، ظروف، کیفیت محصولات و غیره.
یکی دیگر از نکات قوت کافه فام را میتوان یکپارچهسازی ارائهی محصولاتِ بر پایهی قهوه دانست. این کافه با استفاده از قهوهی ژولیوس در رُستهای گوناگون، ظروف انحصاریاش، دکور زیبای مربوط به آن و مهمتر از همه آشنایی کامل با این قهوه، توانسته در این راستا کاملاً تخصصی عمل کند. شما میتوانید در این کافه برای اولین بار از رُست ۱۸۶۲ ژولیوس بنوشید و از چشیدن آن در مجموعه ظروف ژولیوس لذت ببرید. این یکپارچهسازی را این روزها در کافههایی که به صورت تخصصیتر بر روی قهوه کار میکنند، میبینیم.
پیشنهاد میکنیم به کافه فام سر بزنید، چون:
لینک پروفایل کافه فام در کافهیاب: کافه فام
همه نظرها (۰)