Coffee processing process
وقتی یک پاکت قهوه می خرید حتما نوشته های درج شده را مطالعه کنید . بر روی بستهبندی قهوههای تخصصی اصطلاحاتی را دیده اید که معنای آنها را نمیدانید .مثل فرآوری قهوه ای که تهیه کرده اید .
به کلیه فرآیندی که بر روی گیلاس قهوه انجام می شود تا دانه قهوه را از میوه جدا سازند،فرآوری می گویند.متداولترین روشهای فرآوری قهوه را با هم بخوانیم .
فرآوری ها به سه دسته اصلی تقسیم می شوند:
از روشهای ابتدایی فراوری بوده که خاستگاه آن اتیوپی است. در این روش، گوشتهی میوه باقی مانده و بدون مداخله خشک خواهد شد. این روش انرژی کمتری مصرف میشود، اما نیازمند شرایط اقلیمی معینی است تا میوه و دانه در زمان مناسب خشک و از ترشیدگی و گندیدگی میوهها جلوگیری شود.
در این روش فرآوری قهوه پوست تمامی میوه های قهوه کنده می شود که بیشتر توسط دستگاه انجام می پذیرد و یا تحت فشار زیاد آب پوست آنها ترک خورده و جدا می شود. این کار به وسیله دست نیز قابل انجام است، ولی بسیار وقت گیر ، و طاقت فرساست.مراحل فرآوری قهوه به روش شسته شده به چند مرحله هست :سورتینگ قهوه،برداشتن پالپ،تخمیر.
فرآیند عسلی از روش خمیرسازی خشک استفاده می کند. این روش، به عنوان فرآیند طبیعی تخمیری شناخته می شود و در کاستاریکا بسیار رایج است. در طی این فرآیند، پوسته و میوه گیلاس را جدا میکنند، موسیلاژ روی دانه های قهوه باقی میماند و دانه های که هنوز چسبیده است خشک میشود. چسبندگی موسیلاژ به دانه طعم تقریباً عسلی می دهد که باعث می شود یک فنجان قهوه شیرین شود. هنگامی که دانه های خشک شد، بقیه میوه و موسیلاژ را از طریق فرآیند آسیاب خشک به جای فرآیند شستشو از بین می برند.
برای نوشیدن یک فنجان کوچک قهوه، باید زحمت زیادی کشیده شود و موارد زیادی را در نظر گرفت.
قهوه گیاهی است مربوط به مناطق نیمه گرمسیری آفریقا و برخی جزایر جنوب شرقی آسیا.
برای دسترسی سریعتر به مطالب جذاب روز، اینستاگرام کافه یاب را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.
همه نظرها (۰)